Parovi

Farma

Parovi: Pobednik je Dalila Mujić!

Pobednik pete sezone rijalitija Parovi 2017 je Dalila Mujić. Nakon žestoke borbe u finalu najgledanijeg šoua na Balkanu, publika je svojim SMS glasovima odlučila da laskavu titulu pobednika i nagradu od 30.000 evra osvoji Dalila Mujić!

Parovi: Pobednik je Dalila Mujić! Foto: Screenshot Happy TV



Drugo mesto i nagrada od 12.000 pripala je Slađani Petrušić, dok je treće mesto i novčanu nagradu od 8.000 evra osvojila Aleksandra Subotić. Nakon šest meseca provedenih u luksuznoj vili i preko 56 učesnika koji su prošli kroz nju, rijaliti Parovi konačno je dobio i svog pobednika, to je . Mnogo svađa, ljubavi, tuča i pogrdnih reči obeležili su ovu sezonu rijalitija Parovi, a nakon što su se strasti smirile u finalnoj večeri, najboljih deset takmičara je pokazalo da su, uprkos velikim sukobima koje su imali proteklih meseci, oni dobri prijatelji i tokom večerašnjeg ispadanja podržavali su jedni druge.

SMS glasovi publike bili su presudni, te su do samog super finala ispadali redom: Vesna Rivas, Mili, Miljana Kulić, David Dragojević, Anamarija Džambasov, Dejan Dragojević, Aleksandra Subotić, a nakon sabiranja SMS glasova, najviše glasova i laskavu titulu pobednika ponela je Dalila Mujić, koja je osvojila 30.000 evra.

Viber

Autor: N.V./ J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>