Region

Svet

Ozbiljno narušeno zdravstveno stanje: Bora Đorđević u invalidskim kolicima?

Bora Đorđević, frontmen Riblje čorbe, već duže vremena ima zdravstvenih problema, koji su veoma ozbiljni, toliko da više ne oseća jednu nogu.

Ozbiljno narušeno zdravstveno stanje: Bora Đorđević u invalidskim kolicima? Foto: Screenshot YouTube



Bora Đorđević već nekoliko godina ima problema sa kičmom koje mu pravi i bolove u nogama, zbog čega je pevač nekoliko puta završio u bolnici. Kako saznaje Pink.rs u pitanju je uklještenje nerava koje su ga prikovale za krevet.

- Najbliži iz Borine okoline tvrde kako sve više gubi osjećaj u jednoj nozi, da se na nju vrlo retko oslanja zbog čega se, kada je baš primoran, kreće u invalidskim kolicima. Više mu ni štake ne pomažu jer se ne može kako treba osloniti na noge. Kada se kreće bolovi u nogama sve su intenzivniji, pa su mu lekari pojačali fizikalne terapije - rekao nam je dobro obavešten izvor blizak popularnom pevaču i dodao: Bora se strogo pridržava saveta lekara i disciplinovan je, redovno ide na fizikalnu terapiju, ali stanje je sve gore i gore jer su bolovi nesnosni, zaključio je naš sagovornik.
Bilo kako bilo, Borina bolest uzela je maha, pa je pevač odlučio da se pored zvanične medicine podvrgne nekom alternativnom lečenju koje bi mu možda pomoglo.

Viber

Izvor: Pink.rs

Povezane vesti:


>