Region

Svet

Zorica Marković žestoko iskritikovala novi album mlađe koleginice: Aleksandra Prijović nema hit, totalno je promašila!

Zorica Marković žestoko je iskritikovala prvi album mlađe koleginice Aleksandre Prijović, rekavši da je totalno promašila sa pesmama i da nema hita.

Zorica Marković žestoko iskritikovala novi album mlađe koleginice: Aleksandra Prijović nema hit, totalno je promašila! Foto: Screenshot YouTube



Zorica Marković poznata je kao osoba bez dlake na jeziku i kao neko ko uvek kaže ono što misli. Tako je prokomentarisala i novi album Aleksandre Prijović, kao i njenu izjavu da ne smatra Jelenu Karleušom jednom od tri najveće zvezde. - “Aleksandra se mnogo zaletela, ona sebe verovatno hoće na silu da ubaci na tu treću poziciju posle Brene i Cece, ali malo morgen! Mora ona još mnogo da radi da bi se približila Jeleni koja je dokazano jedna od tri najveće zvezde kod nas, a i na Balkanu. Prija lepo peva, ali neko je opasno loše savetuje, zaletela se.” - iskrena je Zorica za Star i dodala da na albumu nema potencijalnih hitova: - “Ma kakav crni hit, totalno je promašila, čula sam ‘Testament’ i to nema veze sa vezom, nije smela da se usudi da nakon tri pesme objavljuje ceo album, trebalo je još da čeka. Mislim da nema hita ovaj put, ali sve najbolje joj želim, naravno, preslušaću opet sve pesme, možda promenim mišljenje, nikad se ne zna.”

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>