Zvezde Granda

Parovi

Aleksa Perović je pobednik Zvezde Granda, a znate li ko mu je napisao prvu pesmu? VIDEO

Aleksa Perović je pobednik Zvezde Granda po izboru žirija, a pre par godina, pesmu za njega napisao je vama neko dobro poznat!

Aleksa Perović je pobednik Zvezde Granda, a znate li ko mu je napisao prvu pesmu? VIDEO Foto: Stevan Blagojević



Mladi pop pevač Aleksa Perović pre dva dana se okitio titulom pobednika "Zvezde Granda", po mišljenju stručnog žirija. Mladi pevač je pre dve i po godine bio finalista prvog Balkanskog "X Factora", i posle tog takmičenja dobio i svoju prvu pesmu "Neću da se zaljubim", koja je bila hit među tinejdžerkama 2014. godine. Ipak, nakon fenomenalnog starta mladi pevač se povukao iz javnosti, a po sopstvenom priznanju novinarima nakon pobede u Zvezdama Granda, to je uradio zbog toga što je imao samo osamnest godina i nije se baš snalazio u novastaloj euforiji oko sebe. 

Interesantno je da su autori, njegove prve pesme koju mu je tada obećala Emina Jahović Sandal, Milan Popović i Dušan Šejn Mandić, koga dobro znate i koji se ove godine takmičio sa Aleksom u "Zvezdama Granda", a posle toga izdao i svoju prvu pesmu "Pikova Dama" koju je takođe kao prvu Aleksinu napisao novinar i muzičar Milan Popović.


  

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>