Svet

Region

Sense8: Odlična vest za sve fanove serije! FOTO + VIDEO

Serija Sense8 otkazana je nakon druge sezone, što je veoma pogodilo njene fanove, ali sada su dobili odlične vesti!

Sense8: Odlična vest za sve fanove serije! FOTO + VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Nakon vesti o ukidanju serije Sense8, zbog velikog pritiska fanova, Netfliks je odlučio da nas sledeće godine obraduje dvosatnim specijalom! 

Za ovu dramu, koja je jedna od najskupljih i najoriginalnijih serija snimana u na nekoliko kontinenata sa fantastičnom glumačkom ekipom, zaduženi su duo Vačkovski.

Priča pravi osmoro stranaca koji se razlikuju po polu, rasi, nacionalnosti, seksualnoj orijentaciji, religiji, zanimanjima i karakterima, a njihovi životi odjednom počinju da se prepliću mentalno i perceptivno i svi zajedno pomažu jedni drugima kad je to potrebno, iako nisi fizički jedno pored drugo. Prva sezona prikazana je 2015. godine, dok je druga objavljena ove godine, a pauza je napravljena upravo zbog kompleksnosti snimanja na više lokacija širom sveta.



Vest o dvosatnom specijalu došla je od Lane Vačkovski, jedne od kreatorki serije, koja je priznala da je dala celu sebe u ovaj projekat, te da je pala u depresiju kada je saznala da je serija otkazana. Zanimljivo je da je istakla kako Netfliks, koji radi ovu seriju, zapravo voli Sense8, ali da su brojke gledanosti uvek bile "izazov", iako ovaj striming medij nikad nije davao brojke na uvid.
 
 

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>