Region

Svet

Aca Lukas ima novu devojku?!

Tek što je objavio da se razvodi, Aca Lukas navodno je već pronašao novu devojku koja mu u ovim teškim trenucima pruža utehu!

Aca Lukas ima novu devojku?! Foto: Screenshot YouTubeFolk pevač Aca Lukas pre dva dana je u otvorenom pismu na Fejsbuku priznao svima da stavlja tačku na sedam godina dugi brak sa Sonjom Vuksanović, koja ga je navodno prevarila sa Markom Jarićem. Nakon što je podneo zahtev za razvod, Lukas se vratio nastupima, a poslednji u nizu održao je sinoć u jednom klubu na Zlatiboru, gde je imao više nego zanimljivo društvo. 

Tragom informacije da je Lukas na planinu poveo i svoju novu devojku koja ga teši posle emotivnog kraha uputili smo se na Zlatibor, gde smo od izvora bliskog folkeru, koji je insistirao da ostane anoniman, saznali da je pevač zaista na svoj nastup poveo i javnosti nepoznatu devojku.

"Ne mogu puno da pričam, razumite me, ali tačno je. Došao je danas oko 16 sati sa momcima iz benda i poveo je i devojku. Nije ni njemu lako - sujeta je to, žena ga je prevarila, pa je i on odmah morao brže-bolje da nađe nekog - započeo je priču naš izvor i dodao:" Sve što znam jeste da je u pitanju Crnogorka i da ima do tridesetak godina. Ceo dan su proveli zajedno, a krili su se u prostorijama hotela u oviru kojeg se nalazi i klub, da ih ne bi video neko od paparaca ili turista. Dolazi i ona na nastup, ali sigurno će odvojeno, da ne bi bili razotkriveni - ispričao nam je izvor, a tako je i bilo.

Nešto malo posle ponoći Lukas je ušetao klub, a samoper minuta posle njega zajedno sa ljudima iz njegove pratnje, kako bi prikrili trag, ušetala je i atraktivna crnka. Čim je ušao u klub Aca je uleteo u bekstejdž, a za njim i ona. Istu taktiku iskoristili su i kada je trebalo da izađu, kada je došlo vreme da nastup počne - prvi je iz prostorije izašao Lukas, a minut posle njega i devojka, kako ih niko ne bi provalio.

Ova crnokosa devojka smestila se za šank tik do bine na kojoj je pevao Lukas i sve vreme ga "gutala pogledom". Iako se trudio da se svojim ponašanjem ne oda, folkeru je pogled često bežao ka zgodnoj Crnogorki sa kojom je vodio neverbalnu komunikaciju. Kako nam je kasnije javio izvor, pevač je sa javnosti nepoznatom devojkom nastavio druženje i nakon što se nastup završio, a klub u potpunosti ispraznio.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Pink.rs

Povezane vesti:


>