Region

Svet

Sin Lepe Brene snima duet sa Aleksandrom Prijović! FOTO

Stefan Živojinović, sin naše folk zvezde Lepe Brene, krenuo je maminim stopama i uskoro će predstaviti spot za svoju prvu pesmu "Drugi list", ali kako najavljuje na tome se neće zaustaviti.

Sin Lepe Brene snima duet sa Aleksandrom Prijović! FOTO Foto: Instagram



Naime, Stefan planira da izda ceo album, ali i snimi duet sa svojom snajkom Aleksandrom Prijović: "Pričali smo više puta o tome. Prvo sam razmišljao kako bi uopšte zvučala ta pesma, a da ne bude neka kuknjava: "Joj, majko, ja je volim! Joj, sine, nemoj samo o njoj!" Onda smo odustali. Međutim, sada kad sam zakoračio u pevačke vode, ako bi se našla neka dobra, modernija pesma, zašto da ne! Stvarno bih voleo da imam duet sa mamom jer svi znaju kakva je ona pevačica. Snimićemo sigurno, samo da pronađemo šta nam odgovara. Verujem da će biti u skorije vreme", kaže Brenin i Bobin sin za "Kurir" i oduševljeno dodaje:

"Svi ćemo zajedno snimiti pesmu. To bi bilo još interesantnije. Aleksandra je jedna od najtalentovanijih i najboljih pevačica na našim prostorima, a pored toga je super devojka i presrećan sam zbog brata Filipa. Ona je kompletna zvezda. Napravila je čudo s novim albumom, zaista je fenomenalan, kvalitetan, genijalan i kreativan ", rekao je Stefan za Kurir.
 
 

Reditelj i Brat -Milos Popovic Zahar 🤘🏻❤️#snimanje #spot #drugaliga #bracala

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>