Region

Svet

Tropico bend HIPNOTISAO publiku na splavu Port! VIDEO

Jedan od najpopularnijih bendova današnjice Tropico napravio je atmosferu za pamćenje na splavu PORT i premijerno pred beogradskom publikom otpevao novu pesmu "Hitnotisan".

Tropico bend HIPNOTISAO publiku na splavu Port! VIDEO Foto: Promo/Port



Nastup su počeli hit pesmom "Zauvek tvoj" a sa njima su pevali svi gosti u glas. Večeras je Tropico band izveo i novu pesmu "Hipnotisan" prvi put uživo, sudeći po reakciji prisutnih i ova pesma biće veliki letnji hit. Iako je bila u žiriju na samom Finalu Grand Zvezda na nastup ovog popularnog benda, sa osmehom na licu vidno raspoložena stigla je i Marija Šerifović.


Marija se, ponešena dobrom atmosferom u toku noći, pridružila na bini Saletu kad su zajedno otpevali njen veliki hit "Sama i nervozna" na opšte oduševljenje prisutnih gostiju.



Na nastupu se provodili i Saletova supruga Jovana u društvu voditeljke TDI radija Olivije Roglić i mnogobrojnih prijatelja, Ksenija Bujišić, Jelena Trivan, Veljko Ražnatović i mnogi drugi. Dobra zabava na splavu PORT nastavlja se već večeras, u četvrtak, i to nastupom Vlada Georgieva.
 
 

Uživo sa splava @port_by_community :) @tropico_band @greenoffice #akotijedomene #svetplus

A post shared by SvetPlus.com (@svet_plus) on

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>