Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Počelo spektakularno superfinale!

Veliko finale takmičenja Zvezde Granda 2017. upravo je počelo, a imena pobednika ćemo saznati za nekoliko sati. Trinaest finalista boriće se za pobedu i vredne nagrade koje im je omogućila produkcija Grand na čelu sa direktorom, Sašom Popovićem.

Zvezde Granda: Počelo spektakularno superfinale! Foto: Promo



Top finalisti večeras će poslednji put stati pred žiri i publiku u studiju, kao i gledaoce putem malih ekrana. Ovi potencijalni pobednici, među kojima je šest devojaka i sedam mladića, daće sve od sebe ne bi li baš oni postali Zvezda Granda. Presudnu ulogu u glasanju imaće i ovaj put gledaoci koji će SMS glasovima odabrati pobednika desete sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja, ali i žiri koji će tajnim glasanjem izabrati svog pobednika. Do samog kraja identitet žirija neće biti poznat.

Pobednik žirija pored statue osvaja, automobi "fiat hipo" i dve pesme, dok pobednik po odluci publike osvaja automobil marke "škoda rapid" i takođe dve pesme i statuu. Na kraju glasovi žirija i publike, koji će biti po evrovizijskom takmičenju se sabiraju i prvih šest kandidata osvoji će po jednu pesmu od Grand produkcije.

Ovogodišnji finalisti su: Aleksa Perović, Marijana Čelar, Jovana Vasić, Kristina Nina Jovanović, Riste Risteski, Damir Džakić, Sandra Rešić, Armin Dedić, Dragica Zlatić, Denis Kadrić, Sanja Vasiljević, Adnan Nezirov i Mirza Delić. 

Uz celovečernji spektakl na TV Prva, finalnu emisiju upotpuniće i brojni gosti iznenađenja, a Jelena Karleuša predstaviće dve svoje nove pesme, od kojih je jedna dugoočekivani duet sa Acom Lukosom.

Ko će osvojiti vredne nagrade i poneti titulu pobednika, saznaćemo za nekoliko sati, ostanite uz nas.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>