Ostalo

Smeno

Završen treći po redu Balkan Tube Fest! Više desetina hiljada dece je za vikend upoznalo svoje jutjub idole! FOTO

Za vikend je u Sava Centru prodefilovalo čak 150 regionalnih jutjub zvezda. Predstavljali su se i u velikoj i u maloj sali, a uz sve to i putem fotkanja, davanja autograma i ostalih aktivacija u samom holu. 

Završen treći po redu Balkan Tube Fest! Više desetina hiljada dece je za vikend upoznalo svoje jutjub idole! FOTO Foto: Marko ObradovićDušan Srbljak, jedan od organizatora, na svom profilu na Fejsbuku je napisao između ostalog i sledeće: 'Drago mi je što su po prvi put državnici primetili to nešto što se zove BTF. Vidim reakciju, vidim da po prvi put slušaju, a to je prvi korak. Još je dug put, tek sledi teško, ali verujem da možemo opet bolje, pa ko zna možda ćemo jednog dana imati priču koja će se generacijama prepričavati!' U nedelju uveče, na Mts Balkan Tube Festu se premijerno prikazao BTF film nakon čega je i zvanično završen ovogodišnji festival. Glavni naratori u filmu bili su upravo i organizatori – Dušan Srbljak i Aleksandar Leštarić.

Milica Perić, takođe jedan od organizatora, uz fotografiju na Instagramu, dala je i svoj osvrt. 
 

Mirjana Vladisavljević sa čela organizacije ne krije oduševljenje ovogodišnjim odazivom publike: 'Opravdali smo očekivanja i ovaj put i mnogo smo srećni zbog toga.  Podigli smo lestvicu za još jedan nivo jer je ovogodišnja manifestacija prikupila više partnera, više zainteresovanih medija i bolju organizaciju samog događaja. Takođe, program je bio kompleksniji i sveobuhvatniji, dok je učesnike činio veći broj jutjubera nego prethodne godine. Sve je proteklo u najboljem redu iako je Sava Centar bio dupke pun. I posle svega, zadovoljstvo mi je da vidim sve te osmehe i zadovoljna lica maldih ljudi i njihovih roditelja, kao i mnogobrojne poruke zahvalnosti putem društvenih mreža, jer je upravo to i cilj'.
Mts Balkan Tube Fest je festival za mlade i njihove roditelje, a bavi se regionalnom jutjub scenom koja je, inače, treća na svetu.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>