Ostalo

Sme�no

Poznati pomažu 28. Junu u velikoj donaciji na Vidovdan!

U sklopu vidovdanske tradicije, humanitarna organizacija 28. Jun je danas najavila veliku donaciju, ovog puta uz podršku poznatih ličnosti.

Poznati pomažu 28. Junu u velikoj donaciji na Vidovdan! Foto: Promo



Cece Ražnatović, Vlado Georgieva, Emine Jahović, Belog Preletačevića, Milice Pavlović, Milice Dabović, Bo Krsmanović, kao i mnogh drugh, koji su pomogli projektu za pomoć deci bez roditelja, porodilištima i centarima za ometene u razvoju. Kao i ranije, 28. Jun nastavlja da pomaže Srbima širom Balkana; naši volonteri su posetili “Mladost”, dom za decu bez roditelja u Herceg Novom, gde su dostavili peškire za plažu i čokolade za 86-oro dece koja tu žive. 28. Jun je takođe donirao 3000 dolara Borisu Malagurskom za njegov dokumentarni film #NoKosovoUnesco koji će biti snimljen kao podrška srpskoj zajednici na Kosovu i Metohiji. 

Organizacija je takođe najavila donacije centrima za ljude ometene u razvoju, porodilištima i srpskim crkvama u Srbiji, Republici Srpskoj i Hrvatskoj u sledećih nekoliko nedelja. Nakon osnivanja u dojaspori 2011. godine, 28. Jun je prošle godine registrovan i u Srbiji, a da biste saznali više, ili informacije o tome kako možete donirati, posetite naš sajt na srpskom www.28jun.rs ili pošaljite SMS 1 na 1733.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>