Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda finale: Ko će biti pobednik?

Sutra je finale takmičenja Zvezde Granda, kada će publika i žiri nakon deset meseci žestoke borbe izabrati novog pobednika.

Zvezde Granda finale: Ko će biti pobednik? Foto: PromoSutra uveče se bira nova Zvezda Granda! Publika će odlučiti kome će pripasti ova laskava titula svojim SMS glasovima, dok će u ovoj sezoni i stučni žiri birati svog pobednika. Ovogodišnji finalisti su: Aleksa Perović, Marijana Čelar, Jovana Vasić, Kristina Nina Jovanović, Riste Risteski, Damir Džakić, Sandra Rešić, Armin Dedić, Dragica Zlatić, Denis Kadrić, Sanja Vasiljević, Adnan Nezirov i Mirza Delić. Ko će osvojiti vredne nagrade i poneti titulu pobednika, saznaćemo sutra od 21h na televiziji Prva, za kada je zakazana ujedno i poslednja emisija najgledanijeg takmičenja u ovoj sezoni.

Pored nastupa kandidata i tenzije koja će vladati tokom čitave večeri, biće i puno iznenađenja, a ono što svi sa nestrpljenjem iščekuju, pored proglašenja pobednika je i duetska pesma koju će predstaviti Aca Lukas i Jelena Karleuša

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>