Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice: O njima priča ceo region, a samo vi odlučujete ko prolazi u superfinale! VIDEO

Pinkove zvezdice i ovog petka donose najbolju muziku i najtalentovaniju decu u samoj završnici popularnog muzičkog takmičenja, a samo vi odlučujete ko ide u superfinale.

Pinkove zvezdice: O njima priča ceo region, a samo vi odlučujete ko prolazi u superfinale! VIDEO Foto: Promo



Brojimo sitno do superfinala, a u prošlonedeljnoj emisiji, produkcija je napravila presedan i odlučila da takmičenje napusti samo jedan takmičar, a publika je odlučila da je to Sofija Đekić. U drugoj finalnoj emisiji najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja koje ne poznaje granice, imaćete priliku da uživate u 13 fenomenalnih nastupa naših Zvezdica. Lavinu emocija će i ovog puta, svojim neverovatnim nastupima, pokrenuti Tatjana Savatić, Marina Stanković, Komnen Vuković i David Marković. Jovana Radonić, Ema Simonović, Bojana Radovanović, Katarina Radulović i Sergej Pajić spremni su da zapale scenu svojim spektakularnim performansima. Lenka Stojčević, Lorena Janković, Todor Kitanović i Roko Blažević još jednom će pokazati svu moć i snagu svojih glasova na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica".
Ne štedite dlanove, a posebno ne glasove, jer se ovog petka donose konačne odluke! Na korak smo do superfinala, a o tome ko će poneti titulu Pinkove zvezdice, odlučujete samo vi!
Linije za glasanje su otvorene i možete glasati za svog favorita cele nedelje, a u petak će biti napravljen novi presek, kada ćemo znati koji takmičari, vašom odlukom, prolaze u samu završnicu.
Ne propustite drugu finalnu emisiju vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", u petak, 30. juna, uživo, od 21:15h, samo na Televiziji Pink i portalu Svet Plus.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>