Ljubav

Style

Evo kako da prepoznate dobrog ljubavnika

Ako budete obratile pažnju na ove sitne znakove i ponašanja moćićete da otkrijete da li će vaš partner biti dobar ljubavnik.

Evo kako da prepoznate dobrog ljubavnika



Ako je verovati pojedinim stručnjacima za neverbalnu komunikaciju, dobrog ljubavnika ne otkriva samo način na koji vas gleda i osvaja, samouvereni stav i vitak stas, nego čitav niz, naizgled, banalnih stvari. Zato dame širom otvorite oči i pustite da vas intuicija i zapaženja dovedu do pravog.

Odnos prema hrani
Vrlo je tanka linija između hrane i strasti, pa kada izađete na ručak sa nekim, obratite pažnju na to kako jede. - Bili toga svesni ili ne, zapažamo kako naš potencijalni partner jede i to dovodimo u vezu sa tim kakav je u krevetu - kaže komunikolog i stručnjak za govor tela Džudi Džejms. - Zbog toga ne čudi što mnogi prvi sastanak zakazuju u restoranu. Čim vidite da neko nije spreman da sa vama podeli obrok, znajte da je sebičan u seksu.

Džudi deli ljude na tri kategorije. U prvoj su proždrljivci, koje ćete prepoznati po tome što prebrzo i bez posvećenosti ubacuju hranu u usta. Na isti način, tvrdi stručnjak, pristupaju seksu, žele kratko i brzo zadovoljstvo. Njihova krajnost su gurmani, uživaoci u jelu, željni da dožive svaki zalogaj i isprobaju nove ukuse. Džejmsova ih smatra posvećenim i izuzetno senzualnim ljubavnicima. A između njih se nalaze "izbirljivci" kod kojih je na meniju veoma skromna ponuda, jer većinu jela ne žele ni da probaju, pravdajući se da ih ne vole. Takvi su i u krevetu svedeni i sa ustaljenom rutinom.

Način govora
Želite sporog ili energičnog ljubavnika - pita Džejmsova. Ako biste radije drugog, birajte muškarce koji govore energično i strastveno, a ne one koji otežu i pričaju istim tonom. Komunikolog tvrdi da što je muški glas dublji, to je partner privlačniji i senzualniji damama, dok visoke tonove emituju manje strasne osobe. Ona objašnjava i da je ritam govora važan pokazatelj da li je neko Kazanova ili prosek.

- Kada muškarac brzo priča, odaje isti utisak kao tip koji nekoordinisano hoda. Dakle - smotano. A to znači da ne može da vas usreći u krevetu. Trebalo bi da znate i da onaj koji muca ili se često zbuni dok priča, uglavnom ima problem sa preuranjenom ejakulacijom - tvrdi Džudi. Stručnjak za neverbalnu komunikaciju kaže da dublji, hrapaviji glas imaju dobri ljubavnici, što žene predosete. Monoton glas bez promene tonaliteta i izraza lica, naličje je nemaštovitog, dosadnog ljubavnika. S druge strane, dinamični govornici važe za uzbudljive partnere.

Pokret tela
Način na koji muškarac hoda, trči ili pleše, otkriva i šta od njega možete da očekujete u seksu. Džejmsova naglašava da su ritam i koordinacija i te kako potrebni za dobar ljubavni "ples". - Ne mora da bude savršen plesač da biste bili sigurni da je takav ljubavnik. Ali, ako primetite da potpuno promašuje ritam, ščepa vas dok stojite i hodate, u principu nema kapacitet da preterano zadovolji u krevetu. Ne možemo da se lažemo da nam nije važno da imamo partnera koji harmonično pokreće ruke i noge dok hoda ili igra - kaže stručnjak za neverbalnu komunikaciju.

Džudi ističe da je dobar plesač dobitna kombinacija. Ali, upozorava, ako preteruje sa nekim pokretima kako bi iskazao seksipil na plesnom podijumu i time privukao pažnju, to ukazuje da je egocentrik, koji nije sposoban da u seksu mnogo pruži partnerki jer je usredsređen na sebe.

Dodir
Ako muškarac na prvom sastanku počne prebrzo i prečesto da vas dodiruje, to je loš znak. To pokazuje da je sebičan, odlučan da vodi glavnu reč u vezi i važnije su mu njegove od vaših želja. Džejmsova, ipak, upozorava i da ni preterani stidljivci nisu dobri. - Ukoliko vas dečko s kojim ste izašli uopšte ne dotakne, čak ni letimično da vam skloni kosu sa lica, to znači da je neiskusan, a ne samo fin. To sigurno znači i da nije dobar ljubavnik - kaže Džudi. Don Žuan se izgleda nalazi između ove dve krajnosti, pa je poželjno da vas muškarac s vremena na vreme dotakne po ruci ili kolenu, a zatim sačeka da mu i uzvratite istom merom, jer to onda znači da ima inicijativu, ali uvažava i vaše želje. - Taj balans otkriva da ima samopouzdanje i da vas poštuje, što je važno u krevetu - poručuje Džudi.

Viber

Izvor: Novosti

Povezane vesti:


>