Svet

Region

Ovaj zahtev je Donatela Versaće imala za tvorce serije o ubistvu njenog brata!

Serija o ubistvu čuvenog kreatora Versaćea podigla je veliku prašinu, a njegova sestra Donatela imala je samo jedan zahtev za kreatore.

Ovaj zahtev je Donatela Versaće imala za tvorce serije o ubistvu njenog brata! Foto: Screenshot YouTube



Serija "American Crime Story" u drugoj sezoni baviće se ubistvom modnog dizajnera Đanija Versaćea, a kako bi, na neki način, dobili blagoslov od njegove sestre Donatele, složili su se sa jednim njenim zahtevom:"Nije želela da njena deca budu deo priče niti da na bilo koji način budu eksploatisana i mi smo naravno razumeli to, te smo uklonili taj deo iz serije" rekao je Rajan Marfi za "Entertainment Weekly".

Penelopa Kruz glumiće Donatelu u seriji i istakla je da joj je dizajnerkin blagoslov bio veoma bitan. Zato je imala razgovor sa njom, koji je ostao samo između njih dve:"Ne bih da ulazim u detalje, ali bio je to dugačak razgovor. To je bilo bitno za mene. Mislim da i ona zna da joj na način na koji je glumim, pokazujem koliko je volim i poštujem” izjavila je Kruzova.

Iako je druga sezona ove serije trebalo da se bavi uraganom Katrina, došlo je do zamene mesta, pa će serijal o ubistvu Versaćea biti emitovan kao druga sezona, dok će treća biti o uraganu, a već je u razradi i četvrta sezona, koja će se baviti ljubavnom aferom Bila Klintona i Monike Levinski.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>