Ispovesti

Ljubav

Potresna ispovest popularnog di-džeja šokirala svet: Bio sam žrtva silovanja!

Mladi i talentovani di-džej Sem Tompson, odlučio je da u svojoj ispovesti otkrije sve ono o čemu obično muškarci ćute.

Potresna ispovest popularnog di-džeja šokirala svet: Bio sam žrtva silovanja!



Ovaj 23- godišnji muzičar odlučio je da otkrije svoje traumatično iskustvo, kada je u septembru postao žrtva silovanja.  Zbog raskida jednogodišnje veze sa devojkom, Sem je bio očajan, te je često bio depresivan i pomišljao je na samoubistvo. Jedne večeri izaša o je na piće sa drugarima, a među njima je bio i njegov najbolji prijatelj Bredli, koji je posle nekog vremena morao da ide kući, dok je muzičar sa drugim momcima ostao da popije još neko piće.

"Kada se žurka završila oko tri ujutru, svi su bili na ulici i čekali taksi. Jedan čovek koji je bio sa svojim društvom me je pozvao na piće i tada mi se to učilo kao dobra ideja.
"Naterali su me da popijem mnogo alkohola. Sećam se da su mi skinuli farmerke, ali da nisam razmišljao o tome šta se dešava. Obojica su me silovali. Na smenu. Trajalo je nekoliko sati. Jedva sam hodao u posekotinama, a kada sam stigao kući, odmah sam ispričao bivšoj devojci i drugu šta mi se dogodilo. Nisam mogao da prestanem da plačem. Rekli su mi da odem u policiju. Želeo sam da se istuširam, ali su mi oni rekli da to ne radim. Želeo da sam da umrem narednih nekoliko meseci. Vikao sam, pio pilule, bacao stvari po kući. Moj mlađi brat tada je imao 15 godina. Mogu samo da zamislim kako je bilo njemu. Bio sam anksiozan i plašio sam se da napustim kuću.
 
"Silovanje muškaraca je i dalje tabu. Od muškaraca se očekuje da budu jaki. Ali ja sam želeo da se ubijem. Osećao sam se prljavo i postiđeno, kao da je to moja krivica. Nisam mislio da to može da meni da se dogodi", zaključio je ovaj mladi muzičar.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>