Region

Svet

Ponovo na okupu: Slađa se vraća Đoganiju

Slađa Delibašić i Ðole Ðogani ponovo su zajedno! Posle 16 godina od njihovog razvoda i pevačicinog napuštanja grupe Ðogani, bivši supružnici će udružiti snage.

Ponovo na okupu: Slađa se vraća Đoganiju Foto: Screenshot YouTube



Denser je dobio ponudu od vlasnika jedne diskoteke da nastupi s bivšom suprugom kad se bude održavalo „Veče devedesetih“ jer su u tom periodu njih dvoje bili najjači i najmoćniji na muzičkoj dens sceni. - U pregovorima sam s nekim ljudima da ponovo radim sa Slađom. Nas dvoje imamo hitove koji se i danas slušaju, a ljudi sve više traže tu muziku. Meni posao s mojom Vesnom odlično ide, ali pre su bila srećna vremena, kad su se svi primali na dens i ples. Gagi i Anabela su nedavno radili zajedno i to se odlično pokazalo. Vesna neće s nama pevati jer nije bila tada u grupi, ali gledaće nas iz separea - kaže frontmen dens dua za Kurir.

Slađa je oduševljena idejom da se vrati bivšem mužu. - Ðole mi još ništa nije rekao, ali to je sjajno. Pristajem odmah na to. Mi imamo hitove, a ne ovaj današnji šund. Odlična je ideja da se spojimo i radimo kao nekad. Sećam se da smo tada imali dnevno po četiri koncerta, bili smo najtraženiji, a vidim da se iz dana u dan dens sve više traži po klubovima - kaže Slađa za Kurir.

Slađa i Ðole započeli su vezu 1987. , a grupu su osnovali dve godine kasnije. Oni su 1992. snimili album „Oluja“, a popularnost su doživeli posle godinu dana s pesmom „Idemo na Mars“. Kad su 2001. okončali brak, iz kojeg imaju dve ćerke, Slađa je napustila grupu, a kao njena zamena došla je Vesna, koja se udala za Ðoleta. Slađa je započela solo karijeru i do sada snimila šest albuma, a Ðogani je još uvek s Vesnom - i u braku i u grupi.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>