Region

Svet

Marko Jarić se oglasio: Evo šta je rekao o vezi sa Sonjom Vuksanović!

Marko Jarić nije želeo više da čita neistine o njegovom privatnom životu i optužbama da je glavni krivac za razvod Sonje Vuksanović Ace Lukasa, te je odlučio da se javnosti obrati saopštenjem.

Marko Jarić se oglasio: Evo šta je rekao o vezi sa Sonjom Vuksanović! Foto: Screenshot YouTube



Nedavno je u medijima odjeknula vest da se Aca Lukas razvodi od svoje supruge Sonje, zbog navodne ljubavne afere koju je imala sa Markom Jarićem. Kako bi prekinuo spekulacije, naš proslavljeni košarkaš odlučio je da se preko svog advokata obrati medijima javnim saopštenjem koje vam prenosimo u celosti:

"Netačni su navodi da su Marko Jarić i Sonja Vuksanović već mesecima u tajnoj vezi, te da je Marko Jarić razlog navodnog razvoda Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Još jednom se na senzacionalistički način pokušavaju širiti neistine i obmanjuje se javnost neproverenim informacijama koje za cilj nemaju ništa drugo do povećanje tiraža tih novina, ne mareći pritom za povrede ličnosti i ugleda pojedinca (u ovom slučaju konkretno našeg priznatog sportiste Marka Jarića).

Marko Jarić nije u vezi sa Sonjom Vuksanović, te je svaka informacija i insinuacija u tom smeru apsolutna neistina. Marko Jarić ovim putem još jednom apeluje da se prestane sa sistemskim urušavanjem njegovog integriteta, privatnosti i ugleda. U Beograd je doputovao pre samo nekoliko dana zajedno sa ćerkama i umesto da vreme provodi u miru sa svojom porodicom, primoran je da odgovara na brutalne neistine. Ovim demantijem Marko Jarić želi da stane na put konstantnom pominjanju njegovom imena koje se dovodi u vezu sa nečasnim i nemoralnim ponašanjem, što mu je veoma bitno kao ocu maloletne dece i profesionalnom sportisti koji služi kao uzor mladima", navodi se u saopštenju.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>