Svet

Region

Glumac Danijel Dej Luis doneo odluku koja je šokirala sve!

Trostruki Oskarovac, Danijel Dej Luis, jedan od najboljih glumaca svoje generacije, doneo je odluku koja je iznenadila i njegove kolege i fanove.

Glumac Danijel Dej Luis doneo odluku koja je šokirala sve! Foto: Screenshot Youtube



Naime, Danijel je odlučio da prestane da se bavi glumom u 60. godini svog života. Glumac, koji je igrao predsednike, pisce, vođe bandi u karijeri koja se prostire kroz četiri decenije, snimio je film "Phantom "Thread" koji će premijeru doživeti u decembru i to će biti poslednji put da ćemo ga videti na velikom platnu.

Luis još nije dao razloge zašto je odlučio da se penzioniše. Njegova potparolka potvrdila je ove vesti:"Danijel Dej Luis više neće raditi kao glumac. Izuzetno je zahvalan svojim saradnicima i publici tokom svih ovih godina. Ovo je privatna odluka i ni on ni njegovi predstavnici neće davati dalje komentare na ovu temu".

Danijel Dej Luis jedini je glumac koji je osvojio Oskara tri puta u kategoriji "najbolji glumac" i to za filmove "Lincoln", "There Will Be Blod" i "My Left Foot". Takođe je dobio nominacije za još dva filma. Hvaljen je kao neko ko može lako da se prilagodi ulozi i veoma versatilan. Često je znao da pretera u pripremama za uloge, a tokom snimanja da i iza kamere ostane u liku. 

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>