Region

Svet

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić: Venčanje godine sa strogim pravilima!

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić venčaće se za par dana, a njihovi gosti moraće da ispoštuju stroga pravila koje su mladenci uveli.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić: Venčanje godine sa strogim pravilima! Foto: Screenshot YoutubePopularna glumica i košarkaš prirediće svojim gostima i sebi slavlje za pamćenje, ali da bi sve bilo kako su isplanirali, moraće da se ispoštuju određena pravila.

Tako su Jelisaveta i Teo zamolili svoje goste da na venčanju, koje će biti održano u subotu, ne koriste svoje mobilne telefone, kako ne bi slike osvanule na društvenim mrežama i samim tim bile dostupne javnosti, a na raspolaganju će im biti nekoliko fotografa koji će biti tu da zabeleže svaki trenutak.

Takođe, gosti koji su planirali da kupe cveće, torte, poklone to više ne čeka, jer mladenci žele da njihovi najmiliji novac koji bi na to potrošili, uplate u humanitarne svrhe. 

Poslednje pravilo odnosi se na oblačenje i tu mladenci nisu bili strogi, već su dopustili da svako dođe u onome u čemu se najbolje oseća, prenosi Srpski Telegraf.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>