Region

Svet

Region

UNA: Runi Mara u filmu koji šokira svet! VIDEO

Moćna, mračna, i smela drama „Una“ je debitantski film reditelja Benedikta Endrjusa.

UNA: Runi Mara u filmu koji šokira svet! VIDEO Foto: PromoZasnovana na nagrađenoj predstavi „Crna ptica“ (Blackbird) Dejvida Harovera, „Una“ donosi emotivnu i tešku priču o mladoj ženi koja kreće u potragu za svojom prošlošću. Pre 15 godina, Una je pobegla sa starijim muškarcem, Rejem, zbog čega je on uhapšen i osuđen na zatvor. Kada vidi njegovu fotografiju u časopisu, Una ga pronalazi i dolazi na njegovo radno mesto. Njen dolazak preti da uništi Rejev novi život i njenu psihičku stabilnost. Njihov susret otvoriće brojne rane i nerešene dileme, a potisnute strasti i žudnje će isplivati.

Film „Una“ je imao svetsku premijeru prošlog septembra na Telurajd festivalu u Koloradu, a odmah nakon toga je prikazan i na festivalima u Torontu i Londonu, gde je dobio sjajne kritike. Filmski festival u Londonu ga je okarakterisao kao „hrabri uvid u jednu tešku temu, koji vam neće pomoći da razlikujete dobro od lošeg, ali će sigurno premašiti vaša očekivanja.“ U glavnim ulogama ove drame našli su se Runi Mara, Ben Mendelson i Riz Ahmed.

Domaća publika će imati priliku da uživa u ovom dugo iščekivanom ostvarenju od 22. juna u bioskopima Dvorana Doma Sindikata, Tuckwood, Fontana, Akademija 28 i Bioskop Vlada Divljan u Beogradu, kao i u bioskopu Vilin grad u Nišu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>