Region

Svet

Nedelja vrhunskog provoda na splavu PORT!

Na splavu Port u sredu nastupa Dženan Lončarević, dok vas u četvrtak očekuje pop-rok spektakl koji će prirediti Aca Lukas!

Nedelja vrhunskog provoda na splavu PORT! Foto: Promo



Od početka nove letnje sezone splav PORT postavlja visoke standrarde u noćnom životu prestonice. Mnogobrojni izvodjači koji su nastupali na splavu PORT već su napravili atmosferu za pamćenje o kojoj se i dalje priča po gradskim kuloarima.

Ove nedelje zabava počinje već u sredu i to nastupom Dženana Lončarevića, prvi put pred prestoničkom publikom nakon spektakularnog koncerta koji je nedavno
održao na Tašmajdanu:"Volim da nastupam na splavu PORT, jer se osećam kao kod kuće, a ovo je idealna prilika da napravimo reprizu mog koncerta na Tašmajdanu za sve one koji nisu uspeli da nabave karte" rekao je nasmejani pevač 

Već za četvrtak veče Aca Lukas najavio je spektakl sa, za mnoge, potpuno neočekivanim repertoarom, jer će te večeri pevati isključivo pop rok hitove:"Znate da sa ja roker u duši i zato se spremite za dobru zabavu i provod do jutra" rekao je dobro raspoložen Lukas.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>