Parovi

Farma

Parovi 6 stižu! Ko će biti pobednik pete sezone?

Ime pobednika pete sezone rijalitija Parovi, saznaćemo u narednih dvadesetak dana, a produkcija televizije Happy uskoro najavljuje i novu sezonu.

Parovi 6 stižu! Ko će biti pobednik pete sezone? Foto: Screenshot YouTube



Peta sezona Parova definitivno je nadmašila sva očekivanja, te smo tokom svih ovih meseci bili u prilici da vidimo razne svađe, tuče, ljubavi, raskide, ali i akcije seksa koji će sigurni smo obeležiti i ovu sezonu. Takođe, prvi put su gledaoci bili u prilici da vide i kolektivno venčanje.  Kako se bliži kraj, situacija je sve napetija, a takmičari nervozniji, te su učesnici sinopć tokom izbacivanja zahtevali da im voditeljka Bojana Ristivojević saopšti i kada će konačno doći kraj.

"Ono što mogu da vam kažem je, da će rijaliti trajati ne manje od pet dana, ali ne ni više od 25", izjavila je lepa voditeljka i izazvala oduševljenje kod učesnika, koji su počeli da nagađaju, da će proglašenje pobednika biti najverovatnije 5. jula.

Na stranici televizije Happy, možemo da primetimo, da je kasting za šestu sezonu već počeo, tako da verujemo da će uslediti veoma kratka pauza, pre nego što se novi ukućani usele u luksuznu vilu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>