Region

Svet

Željko Šašić se oglasio povodom razvoda Ace Lukasa i Sonje Vuksanović!

Željko Šašić spremno je dočekao situaciju koja se njemu dgodila pre nekoliko godina, kada ga je Sonja ostavila zbog njegovog prijatelja i kolege, Ace Lukasa.

Željko Šašić se oglasio povodom razvoda Ace Lukasa i Sonje Vuksanović! Foto: Screenshot YouTubeSad kada se istorija ponovila, Željko kaže da će Lukas sigurno dosta propatiti zbog razvoda: "Kuku majko, pa Lukas će da izgori. Možda je to između Marka i Sonje samo avantura, ko zna. Daj Bože da je tako, inače Aci neće biti dobro", rekao je Šašić za Informer i dodao: "Ne znam kako će se on psihički izvući iz ove situacije. Ne znam ni šta bih mu rekao da mu bude lakše. Ima on svojih problema, ne znam ni da li se mene seća. Nijedan rastanak nije bezbolan, sve zavisi koliki je intenzitet bola", kaže Željko i ne krije zadovoljstvo zbog situacije u kojoj se našao njegov kolega:

"Sve se vrati, sve se plati. Neke stvari idu ukrug. A mojoj bivšoj su izgleda apetiti porasli. Nisam verovao da je takva, da je toliko zanimaju novac i moć, ali očigledno sam pogrešio. Ako joj je to cilj, neka cepa. Samo neka je živa i zdrava. ko zna koliko će ona još brakova da sklopi. Dobro sam ja to "iškolovao" .  Nebo je granica. Možda jednog dana muž joj bude i Tramp, poznato je da on voli žene sa ovog podneblja", zaključio je Šašić za Informer.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>