Region

Svet

Đorđe Balašević optužio Severinu da ga je pokrala!

Đorđe Balašević veoma je neprijatno iznenađen što je Severina Kojić prepevala njegovu pesmu "Uspavanka za dečaka", kako bi poradila na ličnom marketingu.

Đorđe Balašević optužio Severinu da ga je pokrala! Foto:Screenshot YouTube/Ilustracija



Nakon što je u medijima odjeknula vest da Severina može da izgubi starateljstvo nad sinom, popularna pevačica je odlučila da bez pristanka Đorđa Balaševića, snimi njegovu numeru, kako bi je iskoristila za lične potrebe. Legendarni pevač veoma je besan zbog pevačicinog poteza, te tvrdi da ga je ona pokrala. "Božja zapovest govori da ne treba bez razloga pominjati ime božje? U odnosu na sve ove bezbožnike, ponekad se osećam božanski. Mada mi je jasno da ni slučajno nisam bog, jer da jesam, ispodvlačio bih olovkom i preostale zapovesti, ali najpre onu o krađi, potezanju za onim što je tuđe. Za onim što je, u ovom slučaju, moje? Naše, samim tim", napisao je Balašević na Facebook profilu, a potom dodao:

"Aleksa se rodio 1995. godine, kada se stari dedin čardak, porodična kuća, rušio. Olja je s njim i naše dve devojčice preko noći morala da pobegne ispod krova koji je curio na sve strane. U temelje tog Skadra ugradio sam „Uspavanku za dečaka“. Za moju jedinu ljubav, za malog Aleksu, Lolu i Bebu. Ta pesma je lična. I nemojte mi govoriti da su sve lične.

"Jedno je ako neko zaviri u karte „Bože zvanog Pub“, a drugo kad se za jednokratnu upotrebu izdžepari stih iz zaljuljane kolevke. Ta pesma je kao mali srebrni češalj koji se ne provlači baš kroz svačiju kosu",  napisao je Panonski Mornar, ali je nekoliko sati kasnije to otvoreno pismo obrisao, prenosi Kurir.

Balašević je odlučio da spreči dalju krađu svojih radova.

"Na kraju krajeva, sud je tu da odluči o nekom autorskom pravu, plagijatu ili starateljstvu. I da ne bude zabune, iako sam, prema nekim izvorima, u mnogo čemu zakon, već odavno mi je jasno da ni slučajno nisam sud. Nažalost. Jer da jesam, odavno bih presudio da moram pogasiti sve lažne naloge otvorene na moje ime. Ovako, čudnom podudarnošću, tek sam pre nekoliko dana stavio potpis na ugovor po kom će uskoro postojati samo „Oficijelni Balašević“, tako da više ništa neće moći da se okači bez dozvole moje porodice, isto kao što niko neće moći ni da se okači o nas", zaključuje Balašević prenosi Kurir.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>