Style

Ljubav

PREPLITANJE: Osvojite knjigu izdavačke kuće Vulkan!

Portal Svet Plus i Vulkan izdavaštvo odlučili su da nagrade vašu vernost, te možete osvojiti idealne knjige kojima ćete obradovati sebe ili vašu dragu osobu.

PREPLITANJE: Osvojite knjigu izdavačke kuće Vulkan! Foto: Promo



Roman "Preplitanje" Zorane Šulc,  izdavačke kuće " Vulkan" može biti vaš ukoliko budete brzi i vaše ime i prezime pošaljete u inbox na našoj Facebook stranici.

U jednoj noći, na četrdesetogodišnjici mature, grupa prijatelja čiji se životi prepliću od gimnazijskih danaotkriće sve o sebi. Sve tajne biće izgovorene, svi promašaji razotkriveni. Dočekaće jutro zajedno, kao i mnoga jutrado tada, ali ovoga puta biće sasvim sigurni da je život pred njima i da im bez obzira na godine nova sreća tek predstoji. Otkriće čemu se nadaju i šta ih još čeka, kao i da nadanja i čekanja imaju ukus izazova.

Tajne guše, jednako kao i žal za mladošću koja se nećevratiti. Ali, kada prigrlimo zrelost, shvatićemo da se u tom zagrljaju krije spokoj čiji sjaj obasjava vreme pred nama. Ova knjiga odiše hrabrošću i čita se u dahu. Ona dokazujeda korak sa životom nije izgubljen ukoliko se ne predamo.Za one koji to spoznaju, budućnost je u svakom trenutku otvorena knjiga prepuna iznenađenja.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>