Style

Ljubav & Sex

IZA ZATVORENIH VRATA: Osvojite knjigu izdavačke kuće Vulkan!

Portal Svet Plus i Vulkan izdavaštvo odlučili su da nagrade vašu vernost, te možete osvojiti idealne knjige kojima ćete obradovati sebe ili vašu dragu osobu.

IZA ZATVORENIH VRATA: Osvojite knjigu izdavačke kuće Vulkan! Foto: PromoRoman "Iza zatvorenih vrata", B.A. Parisa,  izdavačke kuće " Vulkan" može biti vaš ukoliko budete brzi i vaše ime i prezime pošaljete u inbox na našoj Facebook stranici.

IZA ZATVORENIH VRATA
Svi poznaju par poput Džeka i Grejs. On je uspešan, zgodan i bogat muškarac. Ona je lepa, šarmantna žena i besprekorna domaćica. Očarali su društvo u kojem se kreću, toliko da nove prijateljice pozivaju Grejs na ručak kako bi je bolje upoznale.

Ali to je nemoguća misija, pošto se Džek i Grejs nikada ne odvajaju jedno od drugog. Neki bi to nazvali klasičnim ponašanjem zaljubljenih mladenaca. Drugi bi posumnjali u tu čudnu vezu supružnika. I pitali se zašto je Grejs napustila posao odmah nakon venčanja, iako još uvek nemaju decu. Zašto se ona skoro nikad ne javlja na telefon? I zašto su na prozorima spavaće sobe rešetke?


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari