Region

Svet

Domaći Džordž Kluni napravio atmosferu za pamćenje: Jovan Perišić oduševio publiku u Ambisu! FOTO+VIDEO

Jovan Perišić nakon dužeg vremena ponovo je nastupio u klubu Ambis, gde je publici u Dizeldorfu priredio nezaboravnu noć.

Domaći Džordž Kluni napravio atmosferu za pamćenje: Jovan Perišić oduševio publiku u Ambisu! FOTO+VIDEO Foto: Ambis Club



Gde god da se pojavi, Jovan perišić napravi sjajnu atmosferu, tako je bilo i u subotu u klubu Ambis, gde je popularni pevač svojim bogatim repertoarom napravio štimung o kome će se dugo pričati. Ženski deo populacije bio je u potpunom transu, te su u jednom trenutku uspele i da se probiju do bekstejdža , kako bi se slikale sa njim i razmenile po koju reč. Jedna od Jovanovih najvernijih fanova, inače dama iz Grčke ni ovoga puta nije izostala sa nastupa, a ono što je najneverovatnije od svega je i činjenica da je samo zbog pevača naučila srpski da priča. Takođe, pevač je dobio i možda do sada najveći kompliment, a to je da neodoljivo podseća na holivudsku zvezdu Džordža Klunija.



U drugom bloku Jovan Perišić je i ovoga puta pokazao da je zaista veliki profesionalac, te je svoj nastup produžio kako bi ispoštovao sve one koji su zbog njega došli u Ambis.  "Volim da dođem u ovaj deo Nemačke, jer se u ovakvim klubovima osećam kao kod kuće. Ambis je jedan od takvih mesta, a najviše što me oduševilo je profesionalnost kakvu imaju zaposleni u klubu", rekao je raspoloženi pevač za naš portal, dok je PR kluba Ambis izjavila kako jako vole da sarađuju sa umetnikom kao što je Jovan: "Jovan je neverovatan umetnik, toliko je svestran, a mogu da vam kažem da je pre nastupa u Ambisu na generalnoj probi, oduševio izvođenjem numera Bijelog Dugmeta i popularnih rok pesama", zaključila je PR kluba.

U pauzama Jovanovog nastupa, publiku je raspoloženu držao i jedan od najpoznatijih Di-džejeva iz Roterdama Dusi J.


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>