Region

Svet

Nakon sedam godina: Aca Lukas i Sonja se razvode zbog poznatog košarkaša?

Aca Lukas i Sonja Vuksanović odlučili su da stave tačku na sedmogodišnji brak, a kako se navodi ralog njihovom krahu je proslavljeni košarkaš, Marko Jarić.

Nakon sedam godina: Aca Lukas i Sonja se razvode zbog poznatog košarkaša? Screenshot YouTube, Instagram/IlustracijaIako su već jednom spasili brak, ovoga puta došao je definitivno kraj, jer se prema pisanju domaćih medija, Sonja ozbiljno zaljubila u košrkaša sa kojim se već neko vreme intenzivno viđa: "Sonja i Marko se poznaju godinama, ali su tek pre nekoliko meseci počeli da se druže i zajedno izlaze. U početku ih je vezivalo samo prijateljstvo, ali su vremenom počele da se javljaju obostrane emocije. Bezazleni flert je prerastao u jedan lep odnos pun poverenja i sve ono što Sonja nije imala sa Acom", rekao je za "Informer" izvor blizak paru i dodao:

"Bila je nezadovoljna svojim životom i odnosom sa Acom. Otkad je počela da se viđa sa Markom, bukvalno je procvetala. On joj ispunjava sve želje i daje joj snagu da izdrži sve ono što je očekuje kada podnese zahtev za razvod", zaključio je izvor za Informer.Viber

Autor: J.B.
Izvor: Informer.rs

Povezane vesti:


>