Ostalo

Sme�no

Zaprosio devojku na romantičan način na stadionu, ali ovakav njen odgovor nije očekivao! VIDEO

Pauza između ininga na bejzbol utakmici je bila u toku, a sa zvučnika su odjekivali poznati ritmovi pesme Bruno Marsa. Dečko je u tom trenutku odlučio da je pravo vreme da zaprosi svoju devojku. 

Zaprosio devojku na romantičan način na stadionu, ali ovakav njen odgovor nije očekivao! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Sve je bilo organizovano i nije bilo nijedne tehničke greške. Njegovi prijatelji na terenu su uradili dogovorene poteze i niko nije zaboravio korake. Onda je došao veliki trenutak. Svako ko je bio u njegovoj poziciji će posvedočiti da je za ovakav potez potrebno mnogo hrabrosti. Šlag na tortu bi, naravno, bio da dama kaže "da". Ipak, kada se kamera fokusirala na “srećni” par, od toga očigledno nije bilo ništa. 

Bez suza radosnica i uzbuđenosti, devojka je odmahnula glavom nekoliko puta pre nego što je nešto šapnula svom nesuđenom suprugu, a zatim se odšetala. Iako se snimak tu završava, devojka koja je bio na licu mesta, objasnila je da su se zaposleni na stadionu sažalili na nesrećnog mladića.

- Ona je otišla, a njega su otpratili do tribina. Navijači su ga častili sa nekoliko piva - napisala je ona u komentaru koji prenosi Miror.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus/Novosti

Povezane vesti:


>