Ljubav

Style

Kada je najbolje ići na letovanje sa novim partnerom?

Mada mnogi oklevaju i čekaju barem pola godina dok se veza ne ustali, većina ispitanika smatra da je tri meseca zabavljanja sasvim dovoljno.

Kada je najbolje ići na letovanje sa novim partnerom?



Tek ste započeli romansu i čini vam se da je prerano da sa novim partnerom odete na odmor. Prema istraživanju lanca hotela sprovedenom na 1.000 ispitanika, u ovom domenu treba da se vodite onom – što pre, to bolje. Mada mnogi oklevaju i čekaju barem pola godina dok se veza ne ustali, većina ispitanika smatra da je tri meseca zabavljanja sasvim dovoljno da se postavi magično pitanje: “Da li hoćeš sa mnom na more?” A čak 60 odsto ispitanika misli da nikada nije suviše rano za zajednički odmor.

Psiholozi se slažu da je zajedničko letovanje test za vezu i da je može učvrstiti, ali i rasturiti. Svakako pruža priliku da bolje upoznamo partnera jer ga viđamo svaki dan, bez šminke, u različitim, kako stresnim, tako i opuštenim situacijama. Onima koji se i dalje snebivaju, psiholozi savetuju da odu na produženi vikend negde u zemlji ili inostranstvu, pa da vide kako stvari funkcionišu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>