Ispovesti

Ljubav & Sex

Ispovest ove majke je razbesnela planetu: Često plačem jer mi je ćerka ružna!

Roditeljima su svoja deca uvek najbolje i najleša, ipak da postoje i oni koji ne misle tako je i ispovest majke, koja je svoju priču podelila putem društvene mreže "Reddit".

Ispovest ove majke je razbesnela planetu: Često plačem jer mi je ćerka ružna!Ova majka, želela je da sa svima podeli problem koji ima. Njena pomalo i neprimerena ispovest izazvala je lavinu komentara, zbog isticanja činjenice da je njena ćerka jako ružna, kao i da joj to izaziva depresiju, te često plače. "Mrzim sebe zbog ovoga što ću reći, nemojte da me osuđujete, ali ovo je samo činjenica - moja devetogodišnja ćerka fizički nije atraktivna. Od mene i surpuga nasledila je najgore - njegove razmaknute oči i izraženi nos, kao i moju zdepastu građu i kovrdžavu kosu. Jedan lekar je čak mislio da ima Daunov sindrom, iako je rođena kao sasvim zdravo dete.

"Kako postaje starija, deca sve češće primećuju kako izgleda. Neki se nisu suzdržali, a da to ne prokomentarišu. Njih nekoliko pitalo je svoje roditelje zašto je moja kćerka tako ružna. Zato me je strah - svi će procenjivati moju kćerku na osnovu spoljašnosti, a niko neće shvatiti koliko je ona zapravo zabavna, darežljiva i saosećajna. Niko neće shvatiti da je ona ono dete koje spašava napuštene mačiće, vraća bube natrag na lišće i daje sladoled drugoj deci.

Često plačem, plačem mnogo. Ona ima divno srce i dobar karakter. Za nju će život biti težak, a ona to ne zaslužuje. Ne znam kako da prevaziđem osećaj krivice, jer i sama mislim da moje dete nije neodoljivo", napisala je ova majka i zamolila ostale žene da je ne mrze, već da se potrude da joj pomognu:

"Molim vas ne mrzite me zbog svega što sam napisala. Već dovoljno mrzim sebe. Kako da joj odgovorim na pitanje: "Jesam li lepa, mama?". Želim da joj pomognem da izraste u zdravu i srećnu mladu ženu, koja će moći da pokaže svetu koliko je divna", zaključila je.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>