Region

Svet

Ovako su Veljko i Anastasija iznenadili Cecu za rođendan! VIDEO

Ceca Ražnatović sinoć je glamuroznom žurkom proslavila svoj 44. rođendan, a pored brojnih zvanica, definitivno najlepše iznenađenje su joj priredila njena deca, Veljko i Anastasija.

Ovako su Veljko i Anastasija iznenadili Cecu za rođendan! VIDEO Foto: Instagram/Ceca



U prisustvu brojnih kolega i prijatelja, Ceca je uživala u slavlju, a vrhunac iznenađenja je nastao kada je Veljko sa cvećem u rukama i u društvu trubača ušao u retoran. Takođe i Anastasijina je na društvenoj mreži Instagram, emotivnim video snimkom doprinela, da Ceci rođendan bude zaista poseban:

"Blistaj, blistaj, zvezdo najveća! Srećan ti rođendan mama! Da nikad ne izgubiš svoj sjaj, i da uvek budeš upravo onakva kakva jesi. Ti ne zaslužuješ zvezdano nebo, već celu vasionu! Uvek sam u tebi imala najveći uzor, i nikada me nisi izneverila. Celog života si bila najveći borac, i kroz uspone i padove uvek si bila graciozna kao zvezda. Visoka i nedodirljiva, ali uvek predmet divljenja i ljubavi. Zato mama, ovo je tvoj dan i zna mda ćemo ga svi zajedno u krugu porodice i prijatelja proslaviti, kako dolikuje, a znam da si ti u tom krugu najsrećnija", napisala je Anastasija u čestitki.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>