Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 15. jun 2017. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš horoskop za danas na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 15. jun 2017. godine!



Ovan 21.3.- 20.4.

Neko Vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da Vam nametne odredjena pravila ponašanja. Potrebna Vam je bolja kontrola u poslovnim susretima. Nema razloga da rizikujete u situacijama koje mogu da se okrenu na Vašu štetu. Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom, pokažite da imate dovoljno snage da prevazidjete neke osetljive situacije kroz koje prolazite. Sugestija: Delujete napeto, opustite se.

Bik 21.4.-21.5.

Pokušavate pravilno da dešifrujete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav u poslovno-finansijskoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama i na konsultaciji sa pouzdanim saradnicima. Pokažite svom partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osećanja i naklonost. Sugestija: Prijaće Vam boravak u prirodi ili psiho-fizička relaksacija.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Vaša motivacija ili ponašanje deluju skoro besprekorno u različitim situacijama. Poslovni rezultati na najbolji način ilustruju Vaše intelektualne ili praktične sposobnosti u društvu saradnika. Napokon dobijate pozitivan emotivni signal koji ste priželjkivali. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim osnovnim potrebama, postoji mnogo razloga za novu radost. Sugestija: Uživajte u situacijama koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Rak 22.6. - 22.7.

Imate dobar predosećaj, ali ne uspevate pravilno da rastumačite neobične signale ili neke skrivene poruke. Ne treba da brinete zbog različitih komentara, svako od saradnika ima pravo na svoje mišljenje i na poslovne prioritete. Različite osobe privlače Vašu emotivnu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara Vašoj inspiraciji i afinitetima. Ugodite sebi i svojoj okolini. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Lav 23.7.- 22.8.

Sačuvajte prisebnost duha u nekim situacijama, jer svako ima pravo da pogreši. Prihvatite nečije izvinjenje, kao »pozitivan signal« za buduće dogovore o zajedničkim investicijama i poslovnoj saradnji. Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili znake odbijanja. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati, a zatim i da u potpunosti prihvati Vaše namere. Sugestija: Potrebni su Vam kreativan odmor ili psiho-fizička relaksacija.

Devica 23.8. - 22.9.

Susret sa jednom osobom deluje negativno na Vaše raspoloženje, stoga odbijate predlog ili ponudu o poslovno-finansijskoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rešavati sami i bez nečije asistencije. Neko privlači Vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osećate najviše proističe iz Vašeg nepoverenja. Potrebno je da se glasno izjasnite. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i opuštenija atmosfera.

Vaga 23.9. - 22.10.

Važno je da se ne zanosite prevelikim ambicijama. Pokušavate da povučete jasniju granicu izmedju dobrog i neprofesionalnog ponašanja. Medjutim, osoba koja Vam zadaje dodatne probleme neće odustati od svojih namera. Trenutak je da promenite neka ustaljena pravila ponašanja u dogovoru sa voljenom osobom. Nema razloga za dodatnu zabrinutost samo zato što nemate potpunu kontrolu. Sugestija. Podstičite kod sebe pozitivan način razmišljanja.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Suviše očekujete od nečijih obećanja i spremni ste da prihvatate odredjeni stepen poslovnog rizika. Ponekad je teško ostvariti dobar poslovni kompromis. Na žalost, okolina ima drugačije mišljenje i neko koristi stroge kriterijume. Oslanjate se na svoju intuiciju, na osnovu »sitnih detalja« iz zajedničkog života primećujete partnerovo nezadovoljsto. Bolje je da prećutite ono što naslućujete. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte stresne situacije.
 

Važno je da sačuvate pozitivnu inspiraciju ili jaku volju u društvu saradnika. Pažljivo osmislite svoj kompletan nastup i nemojte dozvoliti da neko pogrešno tumači Vaše ideje i poslovne interese. Nema razloga da se ponašate suviše zahtevno pred voljenom osobom. Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete. Sugestija: Pozitivan način razmišljanja deluje na Vašu preduzimljivost.

Jarac 22.12.- 19.1.

Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešnu procenu i loše rešenje. Pažljivo proveravajte različite informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje. Lako je napraviti propust u sadašnjim okolnostima. U društvu voljene osobe osećate zanos koji Vas inspiriše na neke neobične ideje. Posvetite pažnju zajedničkim temama i uskladite svoje potrebe, ako želite da poboljšate odnos. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Novi problemi sa kojima se suočavate na poslovnoj sceni zahtevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i posredovanje u različitim poslovnim fazama. Nema razloga da Vas zavara prvi utisak o jednoj osobi. Svoju pažnju posvetite nekoj interesantnoj temi ili osobi koja Vas inspiriše na dobro emotivno raspoloženje. Umete da napravite sjajan izbor. Sugestija: Važno je da ulepšate svoj izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Ribe 20.2.- 20.3.

Vaše ideje nailaze na pozitivnu reakciju i neko pohvaljuje Vaš način rada. Stalo Vam je da ostvarite širu poslovnu afirmaciju i da zadovoljite različite kriterijume o uspešnoj saradnji. Ukoliko priželjkujete novi emotivni uzlet ili uzbudljivu zabavu, učinite sve što je potrebno da privučete nečije interesovanje. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom inspiracijom koju sada osećate. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Izvor: Astrolook.com

Povezane vesti:


>