Ispovesti

Ljubav

Potresna ispovest Šemse Suljaković: U ratu sam izgubila dva brata, a sin mi je bio ranjen!

Šemsa Suljaković, jedna od najpopularnijih pevačica u bivšoj Jugoslaviji, u potresnoj ispovesti prisetila se ratnih godina i kako je preživela taj period.

Potresna ispovest Šemse Suljaković: U ratu sam izgubila dva brata, a sin mi je bio ranjen! Foto: Screenshot YouTube



Šemsa Suljaković poslednjih nekoliko godina uživa u zasluženim penzionerskim danima, zbog čega joj, kako nam je rekla, ne pada na pamet da juri za nastupima kao ranije. Više od 20 godina živi u Švedskoj s porodicom, a u Srbiju dolazi samo kad ima obaveza ili kad poželi da vidi prijatelje. Šemsa se prisetila kako je pregurala devedesete godine prošlog veka. - I ja sam se raspala kao Jugoslavija, srce mi se raspalo. Moji su bili ovde, a ja u Beču. Teško mi je bilo. Slučajno sam se zadesila u Austriji kad je rat poceo, bila sam na turneji po Evropi. Ne bih ja svoje dete ostavila, jednog jedinog sina, da sam znala da ce se to desiti. - započela je emotvno pevačica.

Otkrila je da je tek sredinom devedestih došla nazad u svoju zemlju. - Tek 1996. Do tada sam već celu svoju porodicu izbavila i odvela u Švedsku. Tako je Bog hteo, a Bog je veliki... Bog je najveci. Moj sin nije mogao da izdrži u Švedskoj, brzo se vratio u Sarajevo. Rekao mi je: „Majko, uvenuću ti ovde kao biljka.“ - rekla je Šemsa za Kurir.

Popularna pevačica otkrila i da joj je rat doneo dosta ružnih stvari i da je tada ostala bez najmilijih. - Jesam, nažalost... Dva brata sam izgubila, brata od strica u Brčkom. Mnogo mi je teško da o tome pričam... Sin mi je isto bio ranjen, ali slučajno. Neki zalutali metak ga je pogodio i prošao mu kroz glavnu arteriju. Moj sin jedinac, nije mi bilo nimalo lako. Eto, hvala bogu, dočekala sam unučad i snaju, koja je divna. - iskrena je Suljakovićeva.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>