Svet

Region

Otkriveni novi detalji: On je zapravo kriv za smrt Vitni Hjuston

Pre pet i po godina pevačica raskošnog glasa, Vitni Hjuston, pronađena je mrtva u sobi na četvrtom spratu hotela u Los Anđelesu. Ni nakon toliko vremena ne smiruju se strasti zbog njenog odlaska, a jedni na druge prebacuju krivicu i postavljaju pitanje da li je bilo moguće bilo šta učiniti kako ona ne bi na taj način skončala svoj život.

Otkriveni novi detalji: On je zapravo kriv za smrt Vitni Hjuston Foto: Screenshot YouTube



Najnovije činjenice o životu dive raskošnog glasa izneo je njen telohranitelj Dejvid Roberts koji za sve osuđuje njenog supruga Bobija Brauna. U novom dokumentarcu o Vitni, Roberts priznaje da ona nije bila zavisnik dok nije upoznala Bobija. "On je uništio Vitni. Nije mogao da bude na njenom nivou pa se ona spustila na njegov. Išao je jednom na turneju sa nama. To je bilo katastrofalno. Svuda oko nas su bile limenke piva i prazne boce šampanjca, a ona je bila bolesna svakog drugog dana", izjavio je on, a prenosi Dejli mejl.

Kada je pokušao da reši problem, Dejvid je dobio otkaz. "U njenoj sobi sam pronašao marihuanu i odmah prijavio njenim advokatima i menadžerskom timu. Dali su mi otkaz, a da je neko slušao moja upozorenja, Vitni bi i danas bila živa.", napominje Roberts.

Zanimljivo je i da je Dejvid bivši policajac koji je Hjustonovu sedam godina pratio u stopu, a čak je i film "Telohranitelj" iz 1992. delimično inspirisan njime.

Viber

Izvor: Svet Plus/Blic.rs

Povezane vesti:


>