Region

Svet

Aca Lukas se oglasio nakon napada na fotografa: Nisam ga tukao!

Aca Lukas priveden je na informativni razgovor, zbog optužbe fotografa Milana Lučića, da ga je folk pevač pretukao ispred kuće dok je obavljao svoj posao.

Aca Lukas se oglasio nakon napada na fotografa: Nisam ga tukao! Foto: Screenshot YouTube



Naime, Aca Lukas navodno je u jednom momentu izašao ispred novinara i drvenom palicom pretukao Lučića. Iako je fotograf pokazao povrede po telu, pevač kaže da se nije nikakvo prebijanje dogodilo, kao i da je Lučić duplo teži od njega, te da fizički nije mogao da ga povredi:

"Izuzetno je krupan po mojoj proceni, duplo teži od mene", rekao je Aca za Blic i dodao: - Upitao sam ih: "Šta bre hoćete više od mene?". Na svu sreću imam i svedoka koji je čuo odgovor gospodina navodno prebijenog fotografa koji mi je odgovorio: "Šta te boli k****! Bio sam u šoku i još jednom sam mu postavio isto pitanje na koje sam dobio isti odgovor. - Jadni ucveljeni fotograf je Acu Lukasa siledžiju i nasilnika udario pesnicom i pukla mi je arkada što imam i potvrđeno od medicinske službe, što stoji u zvaničnom izveštaju", kaže Aca Lukas za Blic.

Pevač navodi da je tada došlo do koškanja, odnosno da su počeli da se rvu, te da je on čak pao na zemlju.

"Povrede na glavi nema, slike su lažne. Da li mislite da ja takvog medveda mogu da povredim? Kad sam video da je vrag odneo šalu uzeo sam motku i na svu sreću samo jednom zamahnuo i njega promašio, a udario mog prvog komšiju koji je došao da pomogne tj. da spreči tuču. On će to i da posvedoči. Tada mi je motka ispala i tu je bio kraj. Nisam prišao da ikoga napadnem fizički, napadnut sam ja", brani se Aca Lukas.

"Čoveka sa glavom veličine bika i sa sto i dvadesetak kilograma sve da sam Brus Li ne bih mogao da prebijem! Tražiću, naravno, da se te njegove povrede još jednom utvrde pošto tvrdim da ih nema. Krv na njegovim rukama je krv sa moje arkade! Znam da će me mnogi pljuvati i osuđivati, ali ću ići do kraja u dokazivanju svoje nevinosti! Budite sigurni da neću stati jer sam u pravu!", zaključio je Lukas za Blic.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Blic.rs

Tagovi

Aca Lukas

Povezane vesti:


>