Region

Svet

I to se dogodilo: Rodžer Federer brani Novaka Đokovića!

Švajcarski teniser Rodžer Federer nakon neuspeha Novaka Đokovića na Rolan Garosu, prokomentarisao je pad u igri našeg tenisera.

I to se dogodilo: Rodžer Federer brani Novaka Đokovića! Foto: Screenshot YouTube



Naime, iako je do nedavno uglavnom pokušavao da ospori uspeh Novaka Đokovića, Rodžer Federer sada je stao u odbranu četvrtog tenisera sveta, pričajući o tome kako verujem da će povratiti foru i ponovo biti u borbi za prvo mesto:

"Ako poredimo njegove rezultate danas sa onima iz prve polovine prošle godine, kada je istovremeno držao sva četiri grend slema, onda možemo da kažemo da je u krizi. Ipak, Novak je četvrti na svetu, bio u završnici gotovo svih turnira ove sezone... Nema dileme da to nije dovoljno za igrača takvog kalibra, ali sve može da se gleda iz različitih uglova", rekao je Federer i dodao da očekuje Đokovićev povratak na vrh ATP liste:

"Jasno je da smo svi iznenađeni padom u Novakovoj igri posle Rolan Garosa prošle godine, kada smo smatrali da će nastaviti da dominira. On je previše dobar igrač da bi njegova kriza potrajala. Očekujem da uskoro osvoji još neki grend slem i da se ponovo bori za prvo mesto na ATP listi. Verujem da ćemo vrlo brzo videti Đokovića u punom sjaju na terenu", zaključio je Rodžer, prenosi Kurir sport.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>