Ispovesti

Ljubav

Bolna ispovest italijanske misice kojoj je dečko unakazio lice kiselinom!

Italijanska misica i voditeljka Gessica Notaro zbog ljubomore svog bivšeg dečka doživela je pravu tragediju, kada joj je u januaru bacio kiselinu u lice.

Bolna ispovest italijanske misice kojoj je dečko unakazio lice kiselinom!



Lepoj i atraktivnoj manekenki kiselina je uništila potpuno kožu lice, a iako je on u zatvoru i još uvek čeka suđenje, Gessica se se nikako ne oporavlja od šoka koji je doživela, jer joj je ova jeziva situacija potpuno promenila život. "Čak kada se budem izlečila, imaću emocionalne ožiljke do kraja života. Svaki put kada izađem iz automobila i krenem kući, proživljavaću tu scenu", prisetila se lepa misica te jezive noći u kojoj je ostala bukvalno bez lica.

Nakon što je sa njim raskinula letos, sve do januara oveg godine, on je bukvalno opsedao. Pratio je svaki njen korak, a kobne večeri sačekao je da izađe iz automobila i tada joj bacio kiselinu u lice. Vrisnula je od bola, jer joj je lice gorelo, ali je samo razmišljala kako da dođe do bolnice:

"Lice mi je gorelo i istog trena sam počela da gubim vid. Znala sam da što više vremena bude prolazilo, to će mi kiselina više nagristi kožu. Molila sam se u sebi da mi Bog oduzme lepotu, ali neka mi sačuva vid, rekla je Notaro i dodaje: "Bila sam prestravljena, ali onda sam se fokusirala na svoje oči, za koje kažu da su ogledalo duše. U očima sam se prepoznala. Rekla sam sebi: "OK je, još uvek sam to ja", kaže maneknka kojoj su usne ostale neoštećene.

Ipak, zbog težine povrede, moraće godinu dana da sačeka sa plastičnim operacijama, dok lekari smatraju da neće imati problema sa vraćanjem izgleda, jer su joj crte lice ostale iste.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>