Region

Svet

Region

Čudesna žena: Osvojite karte za premijeru najgledanijeg filma u svetu!

Film ČUDESNA ŽENA koji je osvojio srca širom sveta, a Svet Plus u saradnji sa distributerskom kućom Blitz&Film, poklanja vam karte za večerašnju premijeru.

Čudesna žena: Osvojite karte za premijeru najgledanijeg filma u svetu! Foto: Screenshot YouTubeGal Gadot preuzela je glavnu ulogu u “Čudesnoj Ženi,” epskoj akcionoj pustolovini rediteljke Peti Dženkins  (“Monster,” AMC’s “The Killing”) i prvi samostalni film DC-jeve superjunakinje. Pre nego što je postala Čudesna Žena , ona je bila Diana, princeza Amazonki, odgojena u skrivenom raju, trenirana da postane ratnica bez premca. Ali kad se avion američkog pilota sruši u more kraj ostrva  Amazonki i Diana sazna za razorni sukob koji hara spoljnim  svetom, odluči da napusti svoj dom, uverena da može zaustaviti pretnju koja se nadvila nad celi svet. Boreći se uz bok muškarcima u ratu koji će okončati sve ratove,  Diana će otkriti svu snagu svoje moći … i svoju istinsku sudbinu.
 
U glumačkoj postavi su, osim Gal Gadot, Kris Pajne, Robin Rajt, Deni Haston .Peti  Dženkins  režirala je film prema scenariju Alana Heinberga, priču su osmislili Zek Snajder , Alan Heinberg i Džejson Fuš prema DC-jevim likovima.

Ukoliko želite da osvojite karte za večerašnju premijeru, potrebno je da pošaljete vaše ime i prezime u inbox na našem Facebooku.SREĆNO!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>