Pinkove Zvezde

Parovi

STARLETA IZ OBRENOVCA? Pinkovu zvezdu prozivaju na društvenim mrežama!

Neki slave zbog prolazaka u polufinale svojih favorita u "Pinkovim zvezdama", a drugi su razočarani jer njihovi miljenici nisu prošli u Top 16.

STARLETA IZ OBRENOVCA? Pinkovu zvezdu prozivaju na društvenim mrežama! Foto: Privatna arhivaSve to izaziva različite reakcije na društvenim mrežama, pa su pojedini gledaoci kivni na ove koji su i dalje u takmičenju. Na udaru se našla i mlada pevačica Zorana Stefanov, koju čak nazivaju i "starletom iz Obrenovca". 

Mi smo proverili sa ovom takmičarkom kako reaguje na ovakve uvrede: "Ne potresam se zbog toga, samo mi je malo smešno, jer smatram da sam jedna obična devojka i da sam daleko od tog termina. Nikada nisam igrala na kartu atributa, jer ih ni ne posedujem. Jesam zgodna, ali nemam silikone u grudima i zadnjici, pa čak ni u usnama, oko toga sam se već izjasnila, a koliko sam shvatila da bi neko danas bio starleta potrebno je da ima to sve", rekla je Zorana.

Da podsetimo, u subotu je polufinale "Pinkovih zvezda". Preostalo je samo 16 takmičara koji se bore za plasman u samu završnicu treće sezone ovog šoua.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>