Region

Svet

Priznao zločin: Uhapšen ubica Jelene Krsmanović?

Ubica pevačice Jelene Marjanović, čije je telo pre više od godinu dana pronađeno na nasipu u naselju Crvenka u Borči, je konačno uhapšen, prenose beogradski mediji.

Priznao zločin: Uhapšen ubica Jelene Krsmanović? Foto: Screenshot YouTube



Prema pisanju "Srpskog telegrafa", ubica Jelene Marjanović je uhapšen i priznao je ubistvo srpske pevačice. U pitanju je četrdesetogodišnji kamiondžija iz Rumunije koji se sumnjiči da je usmrtio K.G. u Nemačkoj, a način na koji je izvšen ovaj zločin navodno ga povezuje ga i sa žrtvama u Austriji i Ruminiji, kao i sa svirepim ubistvom pevačice u Borči, piše "Srpski Telegraf".

Srpska policija je, kako su ranije objavili mediji, nedavno dobila zamolnicu od kolega iz Nemačke i Austrije sa zahtevom da im se dostavi celokupna dokumentacija u vezi sa pevačicinim ubistvom. Između ova dva zločina i ubistva Jelene Krsmanović postoje određena poklapanja, a sve tri žrtve su likvidirane dok su trčale pored reke, sa više udaraca po glavi.

Da podsetimo, Jelena Krsmanović nestala je 2. aprila 2016. godine, a njeno telo je dan kasnije pronađeno na nasipu u naselju Crvenka u Borči. Pevačica je, kako su mediji pisali, ubijena sa više od 20 udaraca u glavu, a oružje kojim je zločin počinjen nikada nije pronađen. Više od godinu dana se nagađa ko je odgovoran za brutalno ubistvo mlade pevačice.

Viber

Izvor: Srpski Telegraf

Povezane vesti:


>