Zdravlje

Ljubav & Sex

Topla voda sa limunom učiniće čuda za vaš organizam!

Topla voda s limunom učiniće čuda za vaš organizam je će ubrzati vaš metabolizam i rešiće vaš problem sa viškom kilograma.

Topla voda sa limunom učiniće čuda za vaš organizam!Pre nego posegnete za nekom dijetom koje često imaju kratkoročan efekat, razmislite o prirodnim načinima da ubrzate metabolizam, a samim tim i skinete višak kilograma. Takav čarobni prirodni napitak vam je na dohvat ruke, a potrebni su vam samo limun i topla voda.

Ukoliko svako jutro pre doručka iscedite u čašu jedan limun, pomešate s toplom vodom i popijete, ne samo da ćete podstaknuti vaše telo na mršavljenje, već ćete i očistiti jetru i organizam od nagomilanih toksina. Topla voda i limun su dobitna kombinacija za ubrzavanje metabolizma i sistema za varenje što utiče na zdravo mršavljenje od kojeg vam se neće vraćati neželjeni kilogrami.

Ovaj prirodni napitak možete piti i tokom dana, ali se najviše preporučuje ujutru, na prazan želudac. Napitak treba da pijete gutljaj po gutljaj, a pola sata nakon toga možete doručkovati.

Limun sadrži visoke količine vitamina C zbog čega ima neverovatno pozitivan uticaj na poboljšanje imunog sistema. Limun takođe pospešuje pročišćavanje krvi, a smatra se kako pomaže i kod različitih oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Međutim, topla voda i limun neće tek tako eliminisati višak kilograma. Pored ovog napitka, potrebno je povesti računa o ishrani, a kako biste pojačali efekat, tokom dana pijte što više vode sa nekoliko kapljica limunovog soka.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>