Svet

Region

Kloi Kardašijan šokirala priznanjem: Pretvarala sam se da želim dete sa Lamarom! VIDEO

Kloi Kardašijan, jedna od najvećih rijaliti zvezda na svetu, bila je nekoliko godina u braku sa košarkašem Lamarom Odomom, a sad je priznala i skrivene detalje njihovog odnosa.

Kloi Kardašijan šokirala priznanjem: Pretvarala sam se da želim dete sa Lamarom! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Oni koji su prati rijaliti šou "U korak sa Kardašijanovima" znaju da je Kloi Kardašijan bila u braku sa Lamarom Odomom i da su pokušavali da dobiju dete, ali im to nije polazilo za rukom. Međutim, Kloi je priznala da je sve to bila tajna:"Lažno sam pokušavala. Bila sam u braku ali sam znala da okolnosti u kojima se nalazim i nisu baš najzdravije. Tako da sam nastavila da se pretvaram da radim na trudnoći" rekla je ona i zapanjila svojim izjavom.

"Kada bih odlazila na tretmane za plodnost, to sam činila uglavnom zbog Lamara. Morala sam da prekinem s njima, jer su postojale mnogo dublje stvari koje su se dešavale u našem braku. Znala sam da situacija nije prava i odgovarajuća da bih dobila dete u njoj, i smatrala sam da sam učinila dovoljno pokrivajući ga u raznim situacijama, pa čak i kada je prikazao svetu da sam ja problem. Ali, bilo je pravo olakšanje skinuti taj teret s leđa, jer je on imao mnogo većih s***a sa kojima je morao da se izbori" dodala je Kloi.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>