Lepota

Ljubav

Zanosna i u 50. godini: Nikol Kidman otkrila tajnu dobrog izgleda

Australijska filmska diva Nikol Kidman i na pragu šeste decenije izgleda zanosno i poželjno, a za to je pre svega zadužena nega celog tela, kojoj posvećuje svu pažnju.

Zanosna i u 50. godini: Nikol Kidman otkrila tajnu dobrog izgleda Foto: Screenshot YouTube



Nikol Kidman spada u one ljude koji su čvrsto rešili da neguju svetao ten, pa iz tog razloga maksimalno izbegava sunčanje kako ne bi pokvarila prirodni izgled. Australijska glumica ovog meseca napuniće 50 godina, a za njen perfektan izgled i zategnuto lice bez ijedne bore zadužena je, pre svega, nega celog tela. U to, prema rečima ljudi bliskih ovoj oskarovki, spada i neizlaganje štetnim sunčevim zracima.

Oni kažu da se Nikol nikad ne sunča, jer voli svoj prirodni beo ten i uverena je da bi njena koža i mladalački izgled lica bili narušeni ako bi odustala od te dugogodišnje prakse. Kidmanova spada u red najuspešnijih glumica i po visini honorara koje je zaradila, ali i po broju uloga koje je ostvarila na filmskom platnu. Udavala se dva puta. S Tomom Kruzom je bila u braku od 1990. do 2001. godine i imaju dvoje usvojene dece, ćerku Izabelu Džejn i sina Konora Entonija. Pet godina nakon razvoda s kolegom, Nikol se venčala za kantri pevača Kita Urbana, s kojim je uz pomoć surogat majki dobila dve ćerke: Sandej Rouz i Fejt Margaret.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus/Kurir

Povezane vesti:


>