Region

Svet

Region

Održana beogradska premijera filma Mumija! VIDEO

Sinoć je u Beogradu održana premijera filma Mumija, akcione avanture sa Tom Kruzom u glavnoj ulozi.

Održana beogradska premijera filma Mumija! VIDEO Foto: Promo



Posetioci bioskopa Cineplexx Ušće Shoping Center imali su priliku da vide princezu Amanet i Mumiju! Kostime koji su uneli duh drevnog Egipta u bioskop Cineplexx Ušće Shopping Center kreirala je i izradila Ljubica Dolašević, kostimografkinja koja je pored rada na filmu i pozorištu organizovala i veliki broj promocija, modne revije i našu zemlju predstavljala na brojnim konvencijama, sa kojih ima i preko 20 nagrada.

Tom Kruz predvodi glumačku ekipu u spektakularnoj, novoj filmskoj verziji legende koja je fascinirala kulture širom sveta od nastanka civilizacije: „Mumiji“. Naizgled bezbedno smeštena u grobu duboko ispod pustinje, drevna princeza (Sofija Butela) kojoj je sudbina nepravedno oduzeta, budi se u današnje vreme i sa sobom donosi zlo koje je raslo preko hiljadu godina i užase koji prkose ljudskom poimanju. Od očaravajućih pustinja Srednjeg Istoka, kroz skrivene lavirinte ispod današnjeg Londona, „Mumija“ donosi iznenađujući intenzitet i balans čuda i uzbuđenja u maštovitom novom filmu koji uvodi novi svet bogova i čudovišta.

Pored Toma Kruza i Sofije Butele, u filmu glavne uloge tumače i oskarovac Rasel Krou, Anabel Volis i Džejk Džonson.  

Od danas, 08. juna, film "Mumija" nalazi se na redovnom repertoaru svih bioskopa, a prikazivaće se i putem mobilne opreme.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>