Ostalo

Sme�no

Raspust počinje na nikad većem - trećem po redu Mts Balkan Tube Fest-u! FOTO

Balkan Tube Fest obeležiće početak letnjeg raspusta, a uz preko 100 jutjubera klinci će uživati na ovom festivalu.

Raspust počinje na nikad većem - trećem po redu Mts Balkan Tube Fest-u! FOTO Foto: Andrej Nihil



Pripadnici kako tradicionalnih medija tako i influenseri sa društvenih mreža, okupili su se danas kako bi od organizatora trećeg po redu Balkan Tube Fest-a zvanično dobili prve informacije o celokupnom programu i propratnim dešavanjima na predstojećem festivalu jutjub kulture koji će se održavati u Sava Centru – 24. i 25. juna. Svi su oni zajedno u specijalno dizajniranom autobusu došli do hotela M gde se i održavala konferencija za medije.



Mirjana Vladisavljević, Milica Perić, Dušan Srbljak i Aleksandar Leštarić kao organizatori i autori festivala, zajedno sa Natalijom Jegdić i Ljubinkom Zarubicom iz Mts-a koji je generalni sponzor ovogodišnjeg dešavanja, obratili su se okupljenima i objasnili kako iz godine u godinu festival sve više raste. Tako će biti i ovaj put, kada se spisak učesnika proširuje i na jutjubere iz Makedonije.

Kao uveritira za „E Clash“ (Gaming&IT event) na ovogodišnjem festivalu, biće organizovan „BTF Clash:  powered by ASUS“  turniri u najpopularnijim e-sport naslovima današnjice – LOL i CS:GO. Spremljen je do sada najveći nagradni fond! Kvalifikacije će se održati 17. i 18. juna, a prijave traju do 16. juna (na vebsajtu festivala će biti objavljeni detalji). Završni turnir će se održati 24. i 25. juna na samom Mts Balkan Tube Festu.

Predviđen je i turnir u najpopularnijim igricama o najvažnijoj sporednoj stvari na svetu – FIFA i PES (prijave OVDE), a partner na projektu - škola Artimedija, organizovaće u holu i stejdž sa intervjuima, muzikom, igrama...

Iako je #MtsBalkanTubeFest2017 prvenstveno festival za mlade, ni roditelji nisu isključeni. Na panelu o bezbednosti dece na Internetu pričaće se o svim nedoumicama, informacijama i sigurnosti uopšte kako bi mame i tate znale kako da edukuju svoje mališane.

Tokom 48 sati festivala, prodefilovaće preko 150 najpopularnijih jutjubera regiona što putem zvaničnog programa, što kroz propratna dešavanja. Detalje možete dobiti putem linka OVDE.

Free to play računari, okršaji u Clash royal-u, DJ-evi, druženje sa jutjuberima, nagradne igre, takmičenja i još mnogo toga su, pored zvaničnog programa, samo neki od elemenata najvećeg festivala jutjub kulture u regionu, stoga nabavite karte na vreme putem GigsTixa ili na blagajni Sava Centra.

I ne zaboravite - Raspust počinje na MTS Balkan Tube festu!

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>