Region

Svet

PRIPREME PRED KONCERT NA TAŠU: Bojan iz Lexingtona na fudbalskom turniru u Moskvi!

Bojan Vasković, frontmen Lexington benda, trenutno je u Moskvi gde učestvuje na humanitarnom fudbalskom turniru.

PRIPREME PRED KONCERT NA TAŠU: Bojan iz Lexingtona na fudbalskom turniru u Moskvi! Foto: Promo Art turnir



Pevač je u potpunosti posvećen što boljem plasmanu naše umetničke reprezentacije, jer zbog ogromnog interesovanja publike i velikog broja prodatih karata uopšte ne mora da brine za uspeh koncerta na Tašmajdanu. 

-"U Moskvi sam na humanitarnom prvenstvu u fudbalu, koji se u ovom gradu održava već 7 godine. Ove godine turnir okuplja 16 ekipa, a reprezentacija Srbije učestvuje po drugi put na ovom takmičenju. Turnir je humanitarnog karaktera i nastao je sa ciljem se skupi što više novca za bolesnu decu širom sveta. Zbog toga sam se rado odazvao pozivu da zaigram za našu reprezentaciju" kaže Bojan Vasković.

Večinu našeg tima čine glumci i pevači, a među njima su: Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Andrija Kuzmanović, Bane MVP, Marko Đurovski, Milan Mitrović...

Čim stigne u Beograd, popularni Boki posvetiće se finalnim pripremama za koncert na Tašmajdanu, koji publika nestrpljivo čeka. Kako saznajemo, još jako mali broj karata može se naći u prodaji, pa je sigurno da će 17. juna Beograd i Srbija biti u znaku koncerta Lexington benda.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>