Region

Svet

Silvija Nedeljković uskoro staje pred matičara

Silvija Nedeljković, Zvezda Granda, je izjavila da će se uskoro udati za Zvezdinog golmana Sašu Stamenkovića, za kog se nedavno i verila.

Silvija Nedeljković uskoro staje pred matičara



Silvija ne želi da deli intimne detalje u vezi svadbe, i samo kaže da je taj dan sve bliži i kaže da je prava privilegija biti deo Sašinog sveta  i imati mesata u njegovom srcu. Ona  neće komentarisati estradne abrove koji kažu da je njena koleginica Katarina Živković bila u tajnoj vezi sa njenim verenikom.

Silvija sebe, kako kaže, ne vidi ni u jednom rijalitiju, čak ni u aktuelnoj Farmi i dodaje da joj se najviše sviđaju Limeni, Zorana i Jovana Pajić i volela bi da njih troje budu finalisti. Na pitanje, zbog čega Silvije nema na mallim ekranima, kratko odgovara da je u potrazi za novim numerama koje će biti kvalitetnije od prethodnih: "Pošto sam se zaželela scene i publike, radim na novim pesmama i uskoro bi trebalo da izdam novi album tako da će svi oni koji me vole a i oni koji me ne vole, imati prilike da čuju , a nadam se i uživaju u novim pesmama".

Za kraj Silvija dodaje da se ne plaši najavljene selekcije u Grandu od strane njihovog direktora Saše Popovića jer je uvek bila profesionalna u svom poslu i da se trudila da uz njegove savete napreduje i da će opravdati poverenje produkcija Grand.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>