Parovi

Farma

Oglasila se produkcija Parova povodom Ljube Pantović: Aleksandra Subotić na ivici nervnog sloma!

Večeras je produkcija Happy televizije odlučila da izda usmeno saopštenje o problemu koji je nastao oko bivše učesnice i majke Aleksandre Subotić - Ljube Pantović, što je voditeljka Jovana Jeremić prenela uživo u emisiji "Upoznajte Parove". 

Oglasila se produkcija Parova povodom Ljube Pantović: Aleksandra Subotić na ivici nervnog sloma! Foto: Screenshot Happy tvLjuba Pantović je pozvana na informativni razgovor kod organa reda, zato što se pre nekoliko dana popela na krov zgrade vile "Parova" i želela da na taj način komunicira sa svojom ćerkom Aleksandrom. U policiji je Ljuba optužila produkciju za, kako se navodi u saopštenju, kažnjive stvari. - Da li smo ti nekada zabranili privatan poziv sa majkom? - pitala je Aleksandru voditeljka Jovana Jeremić.  

- Nisam bila prisutna kada je ona dolazila ovde, ali su mi preneli. Nikada mu nisu zabranili poziv, ali ja nju nikada nisam dobila, a zvala sam je na tri broja. Produkcija mi nije branila - odgovorila je Aleksandra.

- Da li si dobila izuzetno pravo tj vanredni poziv kada se desio onaj nemili događaj - kada si izgubila bebu? - pitala je voditeljka dalje, na šta je Subotićeva takođe odgovorila potvrdno, i naglasila da je tada imala i duži poziv nego inače.

- Ja više ne znam šta se dešava, ni zašto se ne javlja, niti znam da li je zovu. Ona kaže da je niko nikada nije zvao, donosila mi je poklone. Osećam se kao na optuženičkoj klupi. Rastrzana sam na dve strane. Stalo mi je i do majke i do Happy televizije, ne znam zašto mi se opet ovo dešava - rekla je Aleksandra poprilično tužno. - Nije bilo potrebe da se penje na krov kako bi ti rekla da te voli. Mogla je to i preko telefona, jer vam je poziv bio itekako dozvoljen - rekla je voditeljka, sa čim se Aleksandra složila i dodala da je mnogo voli i da joj znači njeno ponašanje, iako nije uvek korektno.


 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>